Onze schoonheidstips | Onze schoonheidstips

VOOR EEN PEFECTE MAKE-UP: GEBRUIK GOEDE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN ALS BASIS

Er is meer nodig dan make-up om een gezicht te laten stralen. Het begint allemaal met een goede huidverzorging. Routine is saai, maar een goed verzorgingsritueel biedt bepaalde garanties.  De basis van een perfecte make-up ligt in een goede voorbereiding van de huid vóór het aanbrengen, alsook het verwijderen ’s avonds. Dit alles voor een gezonde huid.

Gezichtsverzorging: een schone zaak

diadermine_com_article_makeup_facial_care_600x800

 

De eerste stap in de voorbereiding is het reinigen van de huid, ‘s ochtends en ‘s avonds.  Dit is de basis. Bacteriën, talg en vervuiling kunnen de poriën gedurende de dag verstoppen. Alleen als de huid gereinigd is, kan ze de huidverzorging en make-up zo goed mogelijk absorberen. Diepe en regelmatige reiniging komt dus zowel de huidverzorging als de voorbereiding voor het aanbrengen van make-up ten goede.

Gezichtsverzorging: Serum als dorstlesser voor de huid

Na reiniging komt hydratie. Vooral bij een droog huidtype nestelt make-up zich makkelijk in fijne lijntjes en rimpels. Een serum kan dit voorkomen. Door de hoge concentratie aan vochtinbrengende ingrediënten zijn ze de ultieme dorstlesser voor de huid. Alleen bij een voldoende gehydrateerde huid ziet de make-up er vlekkeloos en zo natuurlijk mogelijk uit.

 

diadermine_com_article_makeup_proper_application_600x800

Gezichtsverzorging: Juiste toepassing

Een droge huid leidt tot een ongelijkmatige make-up. Voor een optimale huidverzorging - en onmisbaar voor een mooie make-up - is het belangrijk om zowel serums als crèmes te gebruiken. Jouw taak is om te hydrateren zonder de poriën te verstoppen. Het gebruik van de juiste hoeveelheid is belangrijk om een goed resultaat te krijgen. De crème moet volledig worden opgenomen door de huid, zonder een vettig residu achter te laten.

Om een perfect make-upresultaat te bereiken, wordt aangeraden zowel een dag- als nachtcrème te gebruiken. De huid heeft verschillende actieve ingrediënten nodig, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Een goede dagcrème hydrateert, heeft een zonbeschermingsfactor en vormt de basis voor een goede make-up. 's Nachts daarentegen regenereert de huid: het metabolisme van de huid neemt toe, de huid wordt beter van bloed voorzien en schade aan de cellen wordt hersteld. Een goede nachtcrème voedt en ondersteunt deze regeneratie.

Onze Diadermine huidverzorgingstips – De basis voor een vlekkeloze en natuurlijke make-up

Drinken: zonder vocht ziet onze huid er bleek uit. Maar het zijn niet enkel verzorgingsproducten die hierbij helpen: water is de basisbouwsteen voor gezonde huidcellen. Door veel water te drinken, wordt de huid zichtbaar steviger en voller.

Slaap: Het schoonheidsslaap is geen mythe. Artsen en wetenschappers zijn het erover eens dat voldoende goede slaap het beste medicijn is voor een mooie huid. Tijdens de slaap komt er een hormoon vrij dat de regeneratie van huidcellen regelt.

Sport: Voldoende beweging en sport verhoogt de bloedsomloop. Dit stimuleert de huid om te recupereren en zichzelf te regenereren.

Zonnebescherming: pas op voor de zon! Overmatige UV-straling beschadigt de huid. De gevolgen: pigmentstoornissen zoals ouderdomsvlekjes en een verhoogd risico op huidkanker.

Was je handen: op de handen bevinden zich ontelbare bacteriën en ziektekiemen. Elke keer dat we ons gezicht aanraken, verdelen we deze over de huid. Daarom: was regelmatig handen en zorg ervoor dat u het gezicht niet voortdurend aanraakt.