Onze schoonheidstips | Onze schoonheidstips

ZIE ER JONG UIT – OP ELKE LEEFTIJD

Het voelt aan als gisteren dat we na een nachtje uitgaan nog perfect konden functioneren. Gelukkig kun je ook na je 20ste nog fit zijn. En wat voor ons lichaam geldt, geldt natuurlijk ook voor onze huid. Mits we kiezen voor de juiste huidverzorging en de juiste huidverzorgingsproducten. Als we de juiste huidverzorging bieden en de best passende huidverzorgingsproducten gebruiken, kan onze huid zo jong blijven als ons lichaam.

Het is nooit te vroeg om je huid jong te houden.

Sterker, soepeler en jonger: we hebben vaak het gevoel dat onze huid tegen de tijd aan het racen is. We kunnen echter gemakkelijk en zonder stress een jonge huid verkrijgen door in een vroeg stadium de juiste verzorging te starten en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. De regel hier is dat voorkomen beter is dan genezen. Voorkomen dat jonge huid er ouder uitziet, is een stuk eenvoudiger en effectiever dan een oudere huid er weer jong uit te laten zien.

Huidverzorging vanaf 20 jaar

diadermine_com_article_looking_young_forever_young_800x600

Een frisse, rozekleurige huid ondanks dagelijkse stress en feestavonden? Geen probleem voor de huid van twintigers. U zou echter al moeten beginnen met de juiste verzorging om rimpels en de gevolgen van veroudering te voorkomen om uw jonge huid lang te kunnen behouden. Zelfs vanaf mid twintig begint de jonge huid minder vocht te produceren en verliest de epidermis zijn soepelheid en glans. Bovendien is ze vatbaar voor het ontwikkelen van de eerste UV - gerelateerde rimpels. Daarom is een dagcrème en make-up met een lichte SPF essentieel voor huidverzorging.

 

Wat is er nog belangrijk voor jonge huidverzorgingsproducten? Een grondige reiniging van het gezicht 's morgens en 's avonds, evenals een wekelijks reinigend gezichtsmasker zorgen voor een frisse teint en een jonge huid

Huidverzorging vanaf 30 jaar: er jong uitzien is geen kwestie van toeval

diadermine_com_article_looking_young_from_age_30_800x600

Veel vrouwen merken dat ze op hun dertigste een volledig nieuw zelfvertrouwen ontwikkelen. Maar meer dan dat ontwikkelt er zich een geheel nieuwe routine als het gaat om huidverzorging: het regeneratievermogen van de huid neemt af, ze verliest aan kracht en elasticiteit. Gebruik daarom een huidverzorging voor uw gezicht die een hydraterende boost geeft, zoals huidverzorgingsproducten die hyaluronzuur bevatten. Trouwens, vergeet ook uw ogen, nek en decolleté niet. Rimpels ontwikkelen zich daar sneller omdat de huid er bijzonder dun is. Met ingrediënten zoals niacinamide en peptiden bent u alvast goed voorbereid.

Huidverzorging vanaf 40 jaar: de beste manier om rimpels te bestrijden

diadermine_com_article_looking_young_from_age_40_600x800

Dertigers doen nog aan ‘schoonheidsslaapjes’; dankzij een goede nachtrust kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen. De huid krijgt de mogelijkheid te herstellen.  Vanaf 40 echter heeft de huid het moeilijker.  Het huideigen hyaluron neemt af, waardoor de huid minder vocht kan vasthouden.

De huid wordt droger en ziet er vaak bleek uit, rimpels worden zichtbaarder.  Om een bleke teint tegen te gaan, wordt een wekelijkse peeling aanbevolen; deze verwijdert dode huiddeeltjes en zorgt voor een frisse, roze huid. Ook rijke crèmes en serums zijn geschikt. 's Nachts raden we een moisturizer met peptiden aan, omdat deze de revitalisering stimuleert.

Huidverzorging vanaf 50 jaar: hierop kan je rekenen

diadermine_com_article_looking_young_from_age_50_800x600

Met de leeftijd verlaagt het oestrogeengehalte waardoor de talgklieren minder vet produceren. Bovendien wordt de huid gevoeliger en neemt de natuurlijke weerstand af. Het antwoord op deze uitdagingen is niet te vinden in botox-injecties, maar in de juiste huidverzorging: een wekelijks masker verrijkt met rejuvinol en arganolie zodat de huid kan herstellen en bepaalde verzorgingsproducten die helpen ouderdomsvlekjes te vervagen. Bijzonder effectieve actieve ingrediënten voor een jonge huid zijn retinol, peptiden en quassia-extract. Ze stimuleren de collageenproductie en verzachten het huidoppervlak.

Onze Diadermine tips voor een jonge huid:

Elke leeftijd stelt zijn eigen speciale uitdagingen, professioneel, emotioneel, maar ook op gebied van huidverzorging.  Het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten, een grote glimlach en een positieve levensstijl hebben een gunstig effect op de huid.

 

We raden de Diadermine LIFT+ Boosters aan om het beste uit uw gezichtsverzorging te halen.