Onze schoonheidstips | Onze schoonheidstips

Anti-verouderingschecklist voor een jeudige uitstraling

Het liefst zouden wij, vrouwen, er altijd jong willen uitzien.  Helaas ziet de realiteit er anders uit. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, met behulp van een paar goede hulpmiddelen kan anti-aging heel eenvoudig worden geïntegreerd in onze dagelijkse routines.

Goede anti-aging gewoonten

Uiteraard helpen goede anti-aging crèmes en serums tegen huidveroudering, maar er is veel meer dat u kunt doen door uw levenshouding aan te passen. We worden alsmaar ouder en willen er jong blijven uitzien, is dit wel realistisch? De celvernieuwing is optimaal wanneer u jong bent, met de leeftijd neemt dit proces af. Hoe sneller we dit accepteren en onze gewoontes aanpassen, hoe bijna vanzelfsprekend anti-aging wordt.

Onze Diadermine anti-aging checklist

Het is echt niet zo moeilijk een leven te leiden dat helpt de ouderdomsverschijnselen tegen te gaan – het is een levensstijl. Hier zijn een paar vuistregels waar u rekening mee kunt houden:

Geen zonnebrandcrème? Dit kan echt niet meer!

U kunt echt niet meer zonder! Daarom moet u altijd een dagcrème aanbrengen op gezicht en hals die een zonnebrandfactor bevat. Let op, zelfs op bewolkte dagen maakt u best gebruik van zo’n crème.

Op deze manier vertraagt u het verouderingsproces van de huid. Let dus goed op dat uw anti-aging crème een SPF bezit.

diadermine_com_article_anti_aging_checklist_step_2_600x800

Groenten en fruit? Ja heel graag!

Niet alleen ons lichaam heeft vitaminen en mineralen nodig, ze zijn ook essentieel voor de natuurlijke anti-aging van de huid. Let dus op dat u een uitgebalanceerd en gevarieerd eetpatroon ontwikkelt.

diadermine_com_article_anti_aging_checklist_step_3_600x800

Roken? Neen, bedankt!

Niet alleen is roken heel erg ongezond maar het zorgt er ook voor dat de huid er snel oud uit gaat zien. Dagelijks roken veroorzaakt veel extra rimpels, vooral rondom de mond. Bovendien droogt rook uw huid uit en vertraagt het de bloedsomloop. Geen enkel anti-aging crème of serum kan dit tegengaan.

diadermine_com_article_anti_aging_checklist_step_4_600x800

Alcohol? Met mate!

U kunt van tijd tot tijd best een glaasje alcohol drinken, maar houdt er wel rekening mee dat overmatig alcohol gebruik het bindweefsel van de huid verzwakt. Alcohol zorgt er verder voor dat de huid vocht minder goed kan vasthouden; hierdoor gaat de huid belangrijke voedingsstoffen missen. Daardoor ontstaan rimpels.

diadermine_com_article_anti_aging_checklist_step_5_600x800

Stress? Doe rustig aan!

Stress is niet alleen schadelijk voor uw gezondheid maar versnelt ook het verouderingseffect. Een hoog stressniveau bevordert de afgifte van het hormoon Cortisol dat rimpels, kraaienpootjes en wallen onder de ogen veroorzaakt. Zoek daarom, als u stress hebt, een fysieke of mentale activiteit die anti-aging bevordert, zoals bijvoorbeeld yoga.

diadermine_com_article_anti_aging_checklist_step_6_600x800

Niet genoeg slaap? Welnu, welterusten!

Diegenen die goed kunnen slapen, profiteren van het zogenaamde schoonheidsslaapje in de ware zin van het woord. Tijdens onze slaap laat ons lichaam een groeihormoon vrij dat verantwoordelijk is voor de celgeneratie. Die gaat een bleke, droge huid en kringen onder de ogen tegen.

diadermine_com_article_anti_aging_checklist_step_7_600x800

Het geheim om jong te blijven? Oefening!

Mensen die regelmatig sporten, hebben niet alleen voordelen zoals gewichtsverlies en spierdefinitie – ze blijven ook langer jong! Er zijn verschillende studies die onderbouwen dat mensen die regelmatig sporten een hogere kans hebben om langer te leven, meer energie hebben en over het algemeen gelukkiger zijn dan mensen die niet aan sport doen. Dus klaar om te beginnen?

Onze Diadermine anti-aging tip:

 Een gezonde levensstijl, met bovenstaande checklist, levert een zeer belangrijke bijdrage om de huid op lange termijn jong en gezond te houden.

Ook het gebruik van anti-age cremes en serums zoals het Diadermine Lift+ Serum beïnvloedt het uiterlijk, maar ook uw mentale toestand is van belang: lachen bevordert de anti-aging en geeft de huid een prachtige gloed.